GroupCreated with Sketch.

web dizajn

PathCreated with Sketch.

web sadržaj

GroupCreated with Sketch.

web dizajn

path0Created with Sketch.

web sadržaj

Origo Centar je mjesto gdje se možete napraviti stručnu, sigurnu i zdravstveno utemeljenu detoksikaciju organizma. Za Origo smo napravili dvije Landing stranice koje su u prva dva mjeseca povećale promet za 67%

Origo uz veliki talent napreduje već 9 godina

Origo Centar je zadivljuća mala tvrtka. Konstantno ulaže u nove tehnologije i znanja, a za svojih preko 50 usluga za svaku je napravljena standardizacija, dok se svaki upit klijenata se zapisuje u već veliku bazu podataka. Iako se stari klijenti neprestano vraćaju i ostavljaju sjajne preporuke, Origo je ušao u fazu rasta gdje ga je bilo potrebno približiti široj publici.

Povećali smo prodaju

Službeni web Origo Centra ima duge tekstove o stručnim postupcima, a kako bismo Origo približili široj publici, bilo je potrebno, u uskoj suradnji s Origo timom izvući srž – identificirati problem, ponuditi rješenje i plan – dakle sve što je potrebno za jednu dobro napavljenu Landing stranicu. Odnosno dvije, koliko smo ih napravili za Origo Centar. 

Rezultati

Rezultati

Landing stranice su ukupno donijele više od 65% prometa u prva dva mjeseca, i ostvaruju stopu konverziju veću od 2% na google i fb oglase. Ovdje pogledajte web stranice:

I mali zaslužuju web stranicu koja pali

Ako ste mali ili srednji poduzetnik i ne znate kako točno organizirati svoj web kako bi prodavao više - javite se kratkom porukom.