KONZULTACIJE PUTEM VIDEO POZIVA

Pitate li se može li vaš web biti bolji?

Vrijeme je da zavirimo ispod haube vašeg weba, temeljito ga pregledamo i otkrijemo kako ga poboljšati

01 ─ / 1-na-1 savjetovanje /

Koristan razgovor koji može promijeniti tijek vašeg poslovanja

Ukoliko ne znate zašto vaša web stranica ne donosi dovoljno upita ili zašto promet na vašoj web stranici ne raste, na pravom ste mjestu, jer upravo takve probleme ovdje rješavamo.

Usluga savjetovanja sastoji se od web dijagnostike ili procjene, gdje u potpunosti analiziramo sadržaj vaše web stranice, otkrivamo što dobro funkcionira, što joj nedostaje, te postoje li ikakve tehničke prepreke koje onemogućuju bolje korisničko iskustvo.

02 ─ / šira slika je važna /

Stvaramo bolje priče

Jednom kad utvrdimo koje su slabosti, a koje prednosti vaše web stranice, krećemo u izradu akcijskog plana i web strategije. 

Na čemu radimo?
03 ─ / pitanja i odgovori /

Svaka web stranica postoji s razlogom i ciljem. Web strategija je akcijski plan koji se radi kako bi se poboljšali oni elementi web stranice koji će ispuniti te ciljeve. Strategija nam treba pomoći u prepoznavanju prilika, posebno kod izrade content strategije.

Web strategija odgovara na ova pitanja:

  • Analiza sadašnje situacije: Gdje smo sada?
  • Definiranje smjera: Gdje želimo ići?
  • Definiranje mjerljivih pokazatelja uspješnosti: kako ćemo to mjeriti?
  • Akcijski plan: kako ćemo to postići.

Svaka web stranica je različita, tako je i naš pristup prilagođen pojedinom klijentu. 

Nakon što nam pošaljete link svoje web stranice, radimo neobavezan razgovor u trajanju od 20 minuta. Dogovorimo li se oko generalnog smjera i ciljeva, izrađujemo detaljnu sadržajnu i tehničku procjenu web stranice. Na temelju procjene dogovaramo radne sate u kojima ćemo od ideja doći do konkretnog novog plana web stranice. 


 

Imate li osobnu ili manju web stranicu i želite znati mogu li naslovi biti bolji, jeste li dobro implementirali SEO ili jednostavno imate nejasnoća i pitanja u vezi svoje web stranice, možete nas nazvati i dogovoriti fiksan sat video konzultacija. 03 ─ / pošaljite obrazac /

Dogovorite audit web stranice s Jelenom i Marianom

Mariana i Jelena imaju preko 10 godina iskustva u marketingu i dizajniranju iskustva za korisnike bilo da se radi o dizajniranju web stranica ili digitalnih kampanja. 

Scroll to Top