O nama

ShapeCreated with Sketch.

Jedna stvar

Vjerujemo u princip beskonačnog stvaranja novih vrijednosti, odnosa i znanja, a prema tom principu smo i odabrali ime 10000 stvari jer, kako smo barem naučili iz stare kineske knjige Tao Te Ching, koju je prema legendi napisao filozof i pjesnik, mudri Lao-Tzu, iz jedne stvari nastalo je njih 10 000, a iz 10 000 stvari nastale su sve ostale.

Nismo izvršitelji, nego vaši Saveznici

Možda već znate kakvu wordpress web stranicu želite. No, što ako je ono što želite nije ono što vi trebate? Mi smo tu da vas vodimo kroz proces stvaranja weba, da steknemo duboko razumjevanje o vašim ciljevima i izazovima koje želite riješiti. Par stvari o našem timu:

Mariana Čačić

Preko 14 godina smo u digitalnom marketingu, radeći za velike klijente poput Maistre, Gilletea, Podravke i Vindije, sve do malih obrta s velikim idejama.

Pomno isplaniran web može postati zaista transformirajući za male tvrtke i omogućiti im dugoročan rast. To je i glavni razlog zašto postoji 10.000 stvari. Jer biti dio razvijanja i rasta nečije ideje, znači da se razvija i naša.

Martina Pranić

Meštarica od riječi i engleskog jezika. Kad ne radi za klijente, piše istraživački rad za postdoktorski studij u Pragu. Prevoditeljica 5 knjiga s engleskog jezika i spisateljca knjiga za djecu.