DIGITALNE USLUGE

Povećajte snagu
svog brenda online

01 ─ / savjetovanje i strategija /

Strategija vas odvaja od konkurencije.

Komunicirate li dovoljno jasno svoje poruke i prednosti na svojoj web stranici? Može li iskustvo vaših korisnika biti bolje? Zašto se posjetitelji ne zadržavaju i zašto ne kupuju?

Tražite li odgovore na ova pitanja, na pravom ste mjestu. Primjenjujući znanje i dugogodišnje iskustvo izradnje i planiranja web stranica, znamo što ih čini uspješnima i kako to implementirati na vašu web stranicu.

02 ─ / izrada web stranica /

Izgledajte dobro
na svim ekranima.

Prvi susret koji korisnik ima s vašim brendom, vrlo vjerojatno je vaša web stranica. A prvi dojam je dragocjen. 

Rezultat odlične web stranice nije vidljiv samo online, već ima transformirajući učinak na cijelo poslovanje. 

Prvu profesionalnu web stranicu napravili smo prije 7 godina, a danas u timu imamo i posvećenu dizajnericu koja se brine da je cijeli brending web stranice u skladu s ciljevima i svrhom vašeg brenda.

03 ─ / content marketing /

Bolja priča, bolji web.

Želite li aktivirati svoje posjetitelje i visoko se pozicionirati na tražilicama, objavljivanje kvalitetnog sadržaja je ključno. 

Razvijanje dugoročne content strategije ovisit će o istraživanju ključnih riječi i u traženju prilika koje će dovesti ljude na vašu web stranicu. 

Možemo vam pomoći u unaprjeđivanju postojećeg sadržaja za web ili kod stvaranja content strategije. 

04 ─ / digitalni marketing /

Razvijanje povjerenja s publikom.

Digitalni ili web marketing je gorivo s kojim započinje rast vaše stranice. A od toliko korisnika koji neprestano pretražuju brojne internetske stranice, kako će pravi korisnik doći baš do vaše? Pogađate – internet marketingom. 

Kao i kod izrada web stranica, stvaramo cjelovite komunikacijske strategije, a koje su zasnovane na istraživanju – vaše tvrtke, branše, prethodnih marketinških napora.  Usluge web marketinga uključuju: 

—  Google oglašavanje
—  marketing na društvenim mrežama
—  komunikacijske strategije za društvene mreže 
—  Google business listing i optimizacija temeljena na lokaciji 

Scroll to Top