DIGITALNE USLUGE

Povećajte snagu
svog brenda online

01 ─ / savjetovanje i strategija /

Strategija vas izdvaja iz konkurencije.

Komunicirate li dovoljno jasno svoje poruke i prednosti na svojoj web stranici? Može li iskustvo vaših korisnika biti bolje? Zašto se posjetitelji ne zadržavaju i zašto ne kupuju?

Tražite li odgovore na ova pitanja, na pravom ste mjestu. Primjenjujući znanje i dugogodišnje iskustvo izrade i planiranja web stranica, znamo što ih čini uspješnima i kako to implementirati na vašu web stranicu.

02 ─ / izrada web stranica /

Izgledajte dobro
na svim ekranima.

Prvi susret korisnika s vašim brendom, vrlo je vjerojatno upravo vaša web stranica. A prvi je dojam neprocjenjiv. 

Rezultat odlične web stranice nije vidljiv samo online, već je u stanju transformirati cijelo vaše poslovanje.  

Prvu profesionalnu web stranicu izradili smo prije 7 godina, a danas naš tim broji i dizajnericu čiji je zadatak kompletan brending vaše web stranice uskladiti s ciljevima i svrhom vašeg brenda.

03 ─ / content marketing /

Bolja priča, bolji web.

Želite li potaknuti svoje posjetitelje i visoko se pozicionirati na tražilicama, objavljivanje kvalitetnog sadržaja je ključno. 

Razvijanje dugoročne sadržajne strategije ovisit će o preciznom određivanju ključnih riječi i traženju prilika koje će dovesti posjetitelje na vašu web stranicu. 

Pružit ćemo vam stručnu pomoć pri unapređivanju postojećeg web sadržaja ili pri stvaranju dugoročne sadržajne strategije. 

04 ─ / digitalni marketing /

Razvijanje odnosa s publikom.

Digitalni ili web marketing gorivo je koje pogoni rast vaše stranice. U mnoštvu korisnika koji neprestano pretražuju brojne internetske stranice, kako će oni pravi pronaći baš vašu?

Kao i pri izradi web stranica, stvaramo cjelovite komunikacijske strategije zasnovane na istraživanju – vaše tvrtke, branše, prethodnih marketinških napora.  Usluge web marketinga uključuju:

—  Google oglašavanje
—  marketing na društvenim mrežama
—  komunikacijske strategije za društvene mreže 
—  Google business listing i optimizacija temeljena na lokaciji 

Scroll to Top